Goedkoopste vloeren ..die koop je online bij Woonvloeren!

13-07-2016

Een goede vloer aanschaffen kost geld. En geld kan helaas maar één keer uitgegeven worden. Tegenwoordig kun je op internet verschillende aanbieders vergelijken en zo de goedkoopste vloer scoren voor je woning, gebouw of bijvoorbeeld winkel. Grote kans dat je dan bij Woonvloeren uitkomt, we leggen je graag uit waarom!

Goedkoop is duurkoop? Niet bij ons!

English oak beigeGoedkoop.. oh dan is het vast duurkoop! Een veel gegeven antwoord wanneer iemand een goedkoop product wil kopen, welke ook in een veel duurdere variant te verkrijgen is. Letterlijk zeggen we daarmee: “als je weinig voor iets betaalt, kun je alsnog duurder uit zijn op de langere termijn, omdat je iets gekocht hebt van slechtere kwaliteit, en het snel kapot zal gaan of vervangen zal moeten worden”.

Dat is dus precies wat we bij Woonvloeren proberen te voorkomen. We begrijpen als geen ander dat een vloer kostbaar is (in geld én tijd), en dat is één van de redenen waarom wij alleen kwalitatief goede vloeren in ons assortiment hebben. De goedkoopste vloeren, van goede kwaliteit, koop je dus online bij Woonvioeren.nl!

Gerflor, Karndean, mFlor, Moduleo, ObjectFlor, Tarkett en TFD..

Zoals je wellicht al gezien hebt op onze website, hebben we bij Woonvloeren een groot assortiment aan vloeren. Niet alleen in soorten, maar ook van verschillende (bekende) merken, goedkoop en duurdere. Op deze manier hebben we voor elke smaak én budget een gepaste vloer. Of het nu om een vloer voor je badkamer, woonkamer of kantoorruimte gaat.
We hebben bewust alleen de merken toegevoegd die bekend staan om hoge kwaliteit. Bij ons dus geen korte termijn vloer, we gaan echt voor de langere termijn!

Hoe kan Woonvloeren de goedkoopste vloeren hebben?Badkamervloer

Als online vloerenwinkel zorgen we er allereerst voor dat we altijd een zeer uitgebreid assortiment hebben, met voor ieder wat wils. Er is niets zo belangrijk als de vraag en wensen van onze klanten!
Daarnaast houden we onze concurrent altijd goed in de gaten, we willen immers niet dat je het gevoel hebt teveel betaald te hebben voor een vloer die je bij ons gekocht hebt. Hoe houden we onze prijzen laag? Onder andere door voordelige afspraken te maken met onze leveranciers, zodat we naast een ruim assortiment met kwalitatief goede vloeren, ook de goedkoopste prijs  online kunnen bieden aan onze klanten.

Wil je advies of meer informatie over onze goedkoopste vloeren? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Terug naar Blog