PVC vloeren van mFLOR: een goede keuze

06-06-2016

Een nieuwe woning gekocht, je “oude” woning opknappen of je bedrijfsruimte een professioneler en moderner uiterlijk geven, allemaal redenen voor het aanschaffen van een nieuwe vloer. mFLOR PVC vloeren zijn tegenwoordig razend populair, en er zijn ontzettend veel merken en soorten. We geven je daarom graag wat meer informatie over dit merk vloeren!

PVC vloeren: de keuze is reuze!

PVC vloeren zijn een goed alternatief voor houten-, parket- of tegelvoeren. Iedereen, particulier of zakelijk, heeft bepaalde wensen en behoefte bij de aanschaf van een vloer. In een tussenwoning of studentenhuis, is een gehorige (houten) vloer bijvoorbeeld totaal niet wenselijk. Zoek je een vloer voor de badkamer dan wil je graag dat deze vloer waterbestendig is, en in je bedrijfsruimte of kantoor wil je geen ongelukkig en mag de vloer het liefst glad en krasbestendig zijn.

Waarom, en wat de voor- en nadelen van deze vloeren zijn hebben we beschreven in deze eerdere blog.

MFlor is innovatief en gaat mee met de tijd

Zoals in de introductie al aangegeven, zijn er ontzettend veel verschillende merken die PVC vloeren in hun assortiment hebben. Daarnaast zijn er ook nog eens mega veel soorten PVC vloeren, variërend in kleuren, maten, structuur. Wat mFLOR een bijzonder merk maakt, is de mate waarin zij mee gaat met de tijd en inspelen op trends en ontwikkelingen. De markt (en trends) verandert mega snel, wat in 2015 “in” was, kan in 2016 alweer “uit” zijn.
Datzelfde geldt voor nieuwe technieken en materialen.

MFlor is duurzaam en milieuvriendelijk

De laatste jaren ligt de focus in Nederland en internationaal op duurzaamheid en ecologisch verantwoord produceren (en consumeren). We hechten steeds meer waarde aan verantwoorde producten, maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarmee ook milieuvriendelijkheid, ook in de fabrieken.

mFLOR staat bekend om hoge duurzaamheid, goed recyclebaar en daarnaast zo veilig als speelgoed voor de kinderen. De mFLOR fabriek beschikt over de ISO-14001 certificering, wat inhoudt dat het effect van de productie neutraal is op de lokale omgeving.

Daarnaast investeren ze constant in betere milieuvriendelijke producten en processen en dat is in de tijd van nu toch wel erg belangrijk van een onderneming. Hierdoor voldoen ze dan ook ruimschoots aan de strenge Europese normen!

Gooi daar het brede assortiment, de lange levensduur, weinig onderhoud en hoge slijtvastigheid bovenop en je hebt de perfecte vloer voor je woning of bedrijfsruimte!

Benieuwd? Maak alvast een ontwerp in de online studio van de mFLOR website!

Vragen of advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

 

Terug naar Blog